Sukiyaki of the top quality

Sukiyaki in Matsusaka 松阪のすき焼き

Sukiyaki is a dish which boils well beef, shiitake mushroom, an onion, konnyaku noodles, garland chrysanthemum, broiled tofu, etc. with soy sauce soup in a clay pot or an iron pot. And you can dip those foods in a fresh egg, and can eat them. 

 

If you want to eat the most delicious sukiyaki, you have to choose the Japanese beef of the top quality, and the highest service. Therefore, you should go to the special restaurant "WADA-KIN" in Matsusaka-shi, Mie. 

 

The wonderful service starts the moment you went into the restaurant. You can enjoy the highest sukiyaki in here. "Worth of that" is in this restaurant. 

 

WADA-KIN 和田金


すき焼きは、土鍋や鉄鍋の中で牛肉、シイタケ、玉ねぎ、白滝、春菊、焼き豆腐などを醤油スープで煮込む料理。そして、それらを生卵に浸して食べる。もしあなたが最も美味しいすき焼きを食べたいなら、最高品質の和牛と最高のおもてなしを選ばなければならない。だから、あなたは三重県松阪市にある専門レストラン「和田金」に行くべきである。そのレストランでは、入店した瞬間から素晴らしい接客がはじまる。ここでなら最高のすき焼きを楽しめる。それだけの価値がこのレストランにはある。

WADA-KIN 和田金