"Hitsumabushi" of Nagoya ひつまぶし
"Hitsumabushi" is the "bowl of rice topped with grilled eel" eaten in the Nagoya style.
It is eaten in four steps. If a bowl is set in the face of you, you will divide into four with a flat wooden spoon.
1st step, you eat 1/4 as it is. 2nd step, you carry spices (a Japanese horseradish, a Welsh onion, etc.) on an eel, and eat 1/4. 3rd step, you eat 1/4, pouring broth over it. 4th step, you eat by the most favorite method.
In Nagoya, you can enjoy mealtime depending on this unique and elegant way of eating.
「ひつまぶし」とは、名古屋スタイルの鰻丼。それは、4ステップで食べられます。あなたの目の前に丼がセットされたら、あなたはしゃもじで4分割する。1stステップ、あなたはそのまま4分の1食べる。2ndステップ、薬味(ワサビやネギなど)を蒲焼にのせて4分の1食べる。3rdステップ、出汁を入れて4分の1食べる。4thステップ、あなたがいちばん好きな方法で食べる。名古屋では、このユニークで風流な食べ方で、あなたは楽しい食事時間を過ごすことができる。
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