Delicious dark-brown miso of Sendai

Bean paste of Sendai 仙台味噌

"SENDAI-MISO" with 400 years of history is the dark-brown bean paste made from a soybean and rice. 

 

The secret of this delicious bean paste is having employed the natural power (a microbe, water, climate, etc.) of Sendai efficiently well. 

 

Now, this bean paste serves as a wonderful seasoning used not only for miso soup but for a pasta, sweets, steak sauce, etc. 


「仙台味噌」は、400年の歴史をもつ大豆と米から作られた赤みそ。この味噌の美味しさの秘密は、仙台の自然の力(微生物、水、気候など)を上手く生かしているところにある。今やこの味噌は、お味噌汁だけでなく、パスタ、スイーツ、ステーキソースなどに使われる素晴らしい調味料となっている。

JOHSEN 仙台味噌醤油株式会社

http://www.sendaimiso.co.jp/english/index.html