Gyoza with wings 羽根つき餃子
About Gyoza (meat and vegetable dumplings) with wings, the wings are made from flour, potato starch, and water.
When delicious Gyoza has wings, the Gyoza also has wonderful texture. The Gyoza restaurant in Kamata (Ota-ku, Tokyo) devised these crispy wings.
If you visit Kamata, you will be able to eat this wonderful Gyoza at a traditional Gyoza restaurant.
Nihao 你好
Konbaru 金春
Hoan-yon 歓迎
羽根つき餃子について、その羽根は小麦粉や片栗粉と水から作られる。美味しい餃子が羽根をもつことで、その餃子は素敵な食感もあわせもつ。クリスピーなこの羽根を考案したのは、東京の蒲田の餃子レストラン。あなたが蒲田を訪れるなら、あなたは昔ながらの餃子レストランでこの素晴らしい餃子を食べることができるだろう。
コメントをお書きください
tu zobacz (金曜日, 03 11月 2017 21:55)
podkoloryzowawszy
wróżka tarot (土曜日, 18 11月 2017 01:39)
nieurządowienie