Tanmen is not salt-flavored ramen

Tanmen タンメン

Tanmen is Chinese-style noodles of Japan with salty vegetable stew soup. The soup differs from the soup of salt-flavored ramen. Cooking of the soup takes time and effort very much. 

 

About the soup, you stir-fry various vegetables (bean sprouts, a carrot, a Jew's-ear, a cabbage, an onion, etc.) and pork first. Next, you boil well with them and salty chicken-bones soup. Therefore, the soup has a deep taste. 

 

When you find the special restaurant of Tanmen in Japan, you are good to eat Gyoza (meat and vegetable dumplings) and Tanmen there. Since the special restaurant of Tanmen has wonderful vegetables especially, Gyoza of its restaurant is very delicious. 


タンメンは、塩味の野菜煮込みスープの日本の中華麺。そのスープは塩ラーメンのスープとは違う、とても手間がかかる野菜スープである。それは、いろんな野菜(もやし、ニンジン、きくらげ、キャベツ、タマネギなど)と豚肉を炒めて塩味の鶏出汁とともに煮込む。だから、そのスープは、深い味わいをもっている。もしタンメン専門店を見つけたら、そこでギョーザも一緒に食べるとよい。タンメン専門店は、特に素晴らしい野菜を使っているので、そこでは餃子もとてもおいしい。

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コメント: 2
  • #1

    sex telefony (水曜日, 01 11月 2017 02:10)

    kostyczniej

  • #2

    sex telefon (金曜日, 03 11月 2017 18:33)

    dobiegowy