KAKIAGE (mixed vegetable tempura)
かき揚げ
"KAKIAGE" is a kind of tempura. It is "the round tempura containing some colorful vegetables, fish and shellfishes." It is mostly put on buckwheat noodles, Japanese noodles, or hot boiled rice.
KAKIAGE has the crunchy texture and wonderful tempura sauce. It is the charm of KAKIAGE.
KAKIAGE is one of Yoshinobu Tokugawa's (the last Shogun in the Edo period) favorite foods.
If you visit Tokyo, you will be able to find favorite KAKIAGE at a buckwheat-noodles restaurant or a tempura restaurant.
「かき揚げ」は天ぷらの一種。それはカラフルないくつかの野菜と魚介類が入った円形の天ぷら。大抵、それは蕎麦や饂飩や熱々ご飯の上に置かれる。かき揚げは、サクサクとした食感と素晴らしい天つゆをもっている。それが魅力である。かき揚げは日本での最後の戦国武将の徳川慶喜の好物である。あなたが東京へ訪れたら、あなたは蕎麦レストランや天ぷらレストランで好みのかき揚げを見つけることができるだろう。
コメントをお書きください