A great dumpling "SHORO-MANJU"
松露饅頭
"SHORO-MANJU" is steamed filled dumplings of Saga which wrapped smooth sweet beans in sponge cake.
It is wonderful sweets of Japan with the exquisite sweetness which is not too sweet.
SHORO-MANJU is one of the most delicious elegant Japanese sweets.
「松露饅頭」は、こし餡をカステラ生地で包んだ佐賀の饅頭です。それは甘すぎない絶妙な甘さをもった素晴らしい日本のスイーツです。松露饅頭は、最も優雅な美味しさをもつ和菓子のひとつです。
KEIHAN of Amami 奄美の鶏飯
KEIHAN of Amami is a local dish which has chicken, a thin omelette, and local vegetables (shiitake mushroom, a papaya, okra, etc.) on hot boiled rice. It is eaten covering delicious chicken soup.
KEIHAN of Amami has very beautiful colors and the best soup which shines glitteringly.
This dish will give you great energy, if you are tired with a trip in Amami Oshima. The beautiful sea and this dish are the precious articles of Amami.
奄美の鶏飯は、熱々ご飯の上に鶏肉と錦糸卵と地元の野菜(椎茸、パパイヤ、オクラなど)をのせた地元料理。それは、おいしいチキンスープをかけて食べる。鶏飯には、とても美しい色彩ときらきら輝く極上のスープがある。もしあなたが奄美大島での旅に疲れたら、この料理があなたに元気をくれるだろう。美しい海とこの料理は、奄美の宝です。