The machine which skewers the chicken for yakitori of Japan.

焼き鳥用の串刺しマシン

The artisan skewers the chicken for yakitori so that it may sew. 

 

Just by there being this skill, chicken can be roasted deliciously. 

 

And the machine which skewers chicken by one the speed of 10 times of a craftsman supports the yakitori in the world. 


熟練職人は、焼き鳥の肉を縫うように串に刺す。

この技術があってこそ、美味しく焼き上げることができる。

そして、職人の10倍のスピードで、鶏肉を串に刺す機械が、

世界の焼き鳥を支えている。

↓↓↓The artisan skewers chicken so that it may sew. 

The "black egg" of Hakone

箱根の「黒たまご」

The "black egg" will be made if a fresh egg is boiled with the hot spring water of Hakone. 

 

The "black egg" using the chemical reaction of volcanic gas and heat of the earth.

 

And God of Hakone prolongs your life for seven years, whenever you eat one black egg. 


生卵を箱根の温泉水で茹でると「黒たまご」になる。

「黒たまご」は、火山ガスと地熱の化学反応を利用している。

そして、箱根の神様は、あなたが黒たまごを1つ食べるごとに、7年寿命を延ばしてくれる。